Demonstrations of Mediumship

Online Demonstratie Mediumschap 🇳🇱

Over De Demonstratie

Geniet van een bijzondere avond vol contact met Spirit. Tijdens de demonstratie brengt Eric de communicatie tot stand tussen de mensen hier en die in de Spirituele Wereld. Hij bewijst hun voortbestaan door onmiskenbare informatie te delen over onze geliefden aan de andere kant. De hartverwarmende boodschappen onderstrepen hoezeer onze overleden dierbaren nu nog steeds onderdeel uitmaken van ons leven. Samen vieren we het leven en de mensen die we nooit zullen vergeten!

Details:
⦁ Vrijdag 12 november 2021
⦁ Van 19:30 uur tot 20:30 uur
⦁ Online via Zoom
⦁ Tickets €7,50 (klik voor kaarten)

Voor meer informatie en contact email naar esvdzw@gmail.com 

Wat kun je verwachten?
Tijdens de demonstratie maakt Eric contact met verschillende overleden dierbaren. Dit duurt circa 7 minuten per contact. Het gaat altijd om iemand die je kent. Denk bijvoorbeeld aan een familielid, geliefde, vriend(in) of een collega. In het eerste deel van het contact wordt er geïdentificeerd om wie het precies gaat. Dat gebeurd door het doorgeven van o.a. de relatie, gezinssituatie, manier van overlijden en het beroep. Dat is om onomstotelijk vast te stellen dat de overleden dierbare en de ontvanger bij elkaar horen. In deel twee wordt er dieper ingegaan op gedeelde herinneringen. Deze bevestigen de onderlinge band en de liefde die altijd voortleeft. Een contact is een reünie die het leven viert!

Eric is gespecialiseerd in ‘Evidentials Mediumship”. Daarmee staat het bewijs gedreven contact met de Spirituele Wereld centraal in zijn aanpak. Eric is getraind door het wereldwijd bekende Medium Mavis Pittilla, en werkt nog steeds met haar samen in Engeland. Hij is CSNU gecertificeerd volgens de richtlijnen van de Spiritualists’ National Union en doceert o.a. op het Schotse Arthur Conan Doyle Center. Zijn liefde voor Spirit is terug te zien in zijn demonstraties en trainingen. Ontdek zijn stijl van lesgeven en geniet samen van een mooie ontdekkingstocht met Spirit!

Klik op de onderstaande knop voor toegangskaarten: