fbpx

Achtergrond

De ontdekkingstocht naar het onbekende heeft mij gebracht naar wie ik écht ben…

Vanaf kleins af aan voelde ik dat er een buiten wereld en innerlijke kant bestond. Die twee werelden hebben voor lange tijd langs elkaar heen geleefd. Pas toen ik het aandurfde om een diepere connectie aan te gaan veranderde alles. Ik kreeg rust en meer grip op mijn ontwikkeling en mijn leven. Nu is het mijn missie om anderen te helpen bij het erkennen en ontwikkelen van hun intuïtieve vaardigheden.

Achtergrond

  • Docent Mediumschap aan het Sir. Arthur Conan Doyle Center in Schotland
  • Docent voor de modules Teachings and Practices of Spiritualism 1 en 2 bij de Spiritualists’ National Union
  • Gecertificeerd docent/tutor bij de Spiritualists’ National Union in spreken en demonstreren (CSNUt)
  • Houder van de PAS (Platform Accreditation Scheme) in spreken en demonstreren bij de Spiritualists’ National Union
  • Afgerond trainingsprogramma bij Mavis Pittilla voor gevorderde Mediums
  • Verschillende trainingsmodules bij het Arthur Findlay College in Stansted, Engeland

Achtergrond

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in omgeving Rotterdam. Mijn ouders hadden hun eigen bedrijf en overleefden alle uitdagingen die daarmee gepaard gingen. Spiritualiteit was nooit een veelvoorkomend onderwerp aan onze eetkamertafel. Het was nadat mijn vader overleed dat ik geïnteresseerd raakte in het spiritualiteit. Zonder enige kennis of ervaring zette ik mijn eerste stappen in het Mediumschap.

Mijn Mediumschap werd een gestructureerde ontwikkeling toen ik Mavis Pittila ontmoette. Ze heeft me meer dan tien jaar getraind en begeleid. Het is een eer en genoegen om bij te dragen aan haar 50-jarige nalatenschap. Ik heb veel vrienden gemaakt binnen de gemeenschap en samen delen we graag onze passie voor Spirit.

Naast mijn werk als onafhankelijk medium ben ik actief binnen de Spiritualists' National Union. Ik ben in het bezit van het (CSNU) certificaat in spreken en demonstreren. Hun visie op het Spiritualisme en hun standaard van het mediumschap wordt wereldwijd erkend en is echt uniek in zijn soort. Voor Nederlandse kandidaten ben ik docent voor de module TPS1 & 2. We hebben veel talent in Nederland en het is een genoegen om deel uit te maken van hun ontwikkeling. Naast mijn werk voor de SNU demonstreer en doceer ik Evidential Mediumship aan het Sir Arthur Conan Doyle Centre in Edinburgh (Schotland). Het is een prachtige plek en een plezier om voor te werken.

Mijn missie is om Spirit te dienen en een nieuwe generatie mediums te trainen. Dat begint voor mij op het podium. Ik vind het erg leuk om mijn Mediumschap te demonstreren en de twee werelden te verbinden. Mijn stijl van trainen is gericht op het delen van kennis en het praktisch toepassen van technieken. Het gaat erom mensen te laten zien hoe ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en genieten van het wonder dat Mediumschap is.

Warme Groet, Eric

tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right