fbpx

Referenties

Referentie door Mavis Pittilla

Eric heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig medium die zijn vak verstaat.

Vertaald vanuit het Engels

Ik ben verheugd te erkennen dat ik Eric al vele jaren ken en hem heb zien uitgroeien van een aarzelende spirituele onderzoeker tot een toegewijd en serieus medium. Hij heeft hard gewerkt om kennis en vaardigheden op het gebied van mediumschap te verwerven, die ook een aanvulling vormen op de reis van zijn eigen ziel. Ik heb het voorrecht te kunnen zeggen dat hij voornamelijk onder mijn begeleiding heeft getraind en het was een genot om zijn groei te zien, zowel als persoon en als medium.

Ik heb zelden iemand gezien die zo toegewijd is aan de beiden werelden. Eric is niet alleen geïnteresseerd in de mechanica van het mediumschap, hij begrijpt de spirituele behoeften van zowel de Spirit als de ontvanger en zorgt ervoor dat hij beide goed dient.

Hij is een natuurlijke onderzoeker en heeft een begrip van spirituele filosofie. Die gebruikt hij om bewustwording en begrip bij anderen op te verbreden. Hij is onmiskenbaar bekwaamheid op dit gebied. Zelfs door het Engels als tweede taal te gebruiken, wat hij wonderbaarlijk doet, raakt hij de ziel met zijn woorden. Een zeldzame vaardigheid.

Hij is niet bang om moeilijke vragen te stellen of verdere hulp en begrip te zoeken en is nooit alleen tevreden. Hij streeft altijd naar uitmuntendheid. Hij beseft ook de verantwoordelijkheid van mediumschap en past een strikte ethiek toe om ervoor te zorgen dat beide werelden worden geëerd.

Eric is een echte ambassadeur van het spiritueel mediumschap in de 21e eeuw. Als iemand die met haar werk twee eeuwen heeft overspannen, ben ik er trots op deel uit te maken van zijn reis.

Mavis Pittilla OSNU CSNU LSSNU

tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right