fbpx

Referenties

Referentie door Mavis Pittilla

Ik heb zelden iemand gezien die zo toegewijd is aan het bedienen van de twee werelden.

Referentie

Ik ben verheugd te erkennen dat ik Eric al vele jaren ken en hem heb zien uitgroeien van een aarzelende spirituele onderzoeker tot een toegewijd en serieus medium dat heel hard heeft gewerkt om kennis en vaardigheden op het gebied van mediumschap te verwerven die ook een aanvulling vormen op de reis van zijn eigen ziel. Ik heb het voorrecht te kunnen zeggen dat hij voornamelijk onder mijn tutoraat heeft getraind en het was een genot om zijn groei te zien, zowel als persoon als als medium.

Ik heb zelden iemand gezien die zo toegewijd en toegewijd was in het streven om 'het goed te doen' in het belang van zowel de geïncarneerde als de niet-geïncarneerde werelden. Eric is niet alleen geïnteresseerd in de mechanica van mediumschap, hij begrijpt de spirituele behoeften van zowel de communicator als de ontvanger en zorgt ervoor dat hij beide goed dient.

Hij is een natuurlijke redenaar en heeft een begrip van filosofie die hij goed gebruikt om gedachten en begrip bij anderen op te wekken. Hij heeft ongetwijfeld bekwaamheid op dit gebied, en zelfs door Engels als tweede taal te gebruiken, wat hij wonderbaarlijk doet, raakt hij de ziel met zijn woorden.
Een zeldzame vaardigheid.

Hij is niet bang om moeilijke vragen te stellen of verdere hulp en begrip te zoeken en is nooit alleen tevreden, hij streeft altijd naar uitmuntendheid. Hij beseft ook de verantwoordelijkheid van mediumschap en past een strikte ethiek toe om ervoor te zorgen dat beide werelden worden geëerd.

Eric is een echte voorstander van het beste van spiritueel mediumschap in de 21e eeuw en als iemand die met hun werk twee eeuwen heeft overspannen, ben ik er trots op deel uit te maken van zijn reis.

Mavis Pittilla OSNU CSNU LSSNU

Great Inspirers

People like Gordon Higginson, Mavis Pittilla and Paul Jacobs have truly dedicated their lives to mediumship. Find out more about their legacy.

team member

Mavis Pittilla World Leading Spiritual Medium

With over 50 years of experience Mavis is a leading teacher in the field of mediumship. Her in-depth knowledge and experience is one-of-a-kind. Her determination, passion and love to teach next generations have been a great inspiration in my life.

team member

The Arthur Findlay College The world's foremost college for the advancement of Spiritualism

In charge of relaxation and meditation sessions, Taco is making sure everyone is feeling calm and relaxed throughout the day. Can be found on his special pillow.

team member

Gordon Higginson Former President of the SNU

Gordon was a spiritual pioneer who touched millions of people with his work for the Spirit. His devotion laid the foundation of today's Arthur Findlay College. Even today his legacy is spread across the world inspiring new generations.

tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right