Demonstratie

Demonstratie Mediumschap Laren 🇳🇱

Eric verwelkomt Engels Medium Penny Francis!

Geniet van een bijzondere avond vol contact met Spirit. Tijdens de demonstratie brengen wij de communicatie tot stand overleden dierbaren in de Spirituele Wereld. Zij bewijzen hun voortbestaan door onmiskenbare informatie te delen over onze geliefden aan de andere kant. De hartverwarmende boodschappen onderstrepen hoezeer zij nu nog steeds onderdeel uitmaken van ons leven. Samen vieren we het leven met de mensen die we nooit zullen vergeten!

Details:
⦁ Vrijdag 1 september 2023
⦁ Van 19:30 uur tot 21:00 uur
⦁ Locatie: Velthuijsenlaan 17 te Laren
⦁ Tickets €15,-

LET OP!
De Spirituele Contacten van Penny Francis zullen worden overgebracht in het Engels. Dit wordt bij aanvang van het contact geverifieerd bij de ontvanger en eventueel vertaald indien nodig. 

Voor meer informatie email naar esvdzw@gmail.com 
Voor aanmelden klik hier

Wat kun je verwachten?
Tijdens de demonstratie maken Eric en Penny contact met verschillende overleden dierbaren. Dit duurt circa 7 minuten per contact. Het gaat altijd om iemand die je kent. Denk bijvoorbeeld aan een familielid, geliefde, vriend(in) of een collega. In het eerste deel van het contact wordt er geïdentificeerd om wie het precies gaat. Dat gebeurd door het doorgeven van o.a. de relatie, gezinssituatie, manier van overlijden en het beroep. Dat is om onomstotelijk vast te stellen dat de overleden dierbare en de ontvanger bij elkaar horen. In deel twee wordt er dieper ingegaan op gedeelde herinneringen. Deze bevestigen de onderlinge band en de liefde die altijd voortleeft. Een contact is een reünie die het leven viert!

Eric en Penny zijn gespecialiseerd in ‘Evidentials Mediumship”. Daarmee staat het bewijs gedreven contact met de Spirituele Wereld centraal in zijn aanpak. Beiden zijn ze CSNU gecertificeerd volgens de richtlijnen van de Spiritualists’ National Union. Hun liefde voor Spirit is terug te zien in hun demonstraties en trainingen. Geniet samen van een mooie ontdekkingstocht met Spirit!

Klik op de onderstaande knop voor toegangskaarten: