Demonstratie

Kerst Demonstratie Mediumschap Laren 🇳🇱

Eric brengt een bijzondere kerstgroet...

Geniet van een bijzondere avond vol contact met Spirit. Tijdens de speciale kerst demonstratie brengt hij de communicatie tot stand met overleden dierbaren in de Spirituele Wereld. Zij bewijzen hun voortbestaan door onmiskenbare informatie te delen over onze geliefden aan de andere kant. Samen met hun blikken we terug op 2023 en kijken we vooruit naar de kerstperiode. De hartverwarmende boodschappen onderstrepen hoezeer zij nu nog steeds onderdeel uitmaken van ons leven. Met elkaar vieren we het leven met de mensen die we nooit zullen vergeten!

Details:
⦁ Vrijdag 22 december 2023
⦁ Van 19:30 uur tot 21:00 uur
⦁ Locatie: Velthuijsenlaan 17 te Laren
⦁ Tickets €15,-

Voor meer informatie email naar esvdzw@gmail.com 
Voor aanmelden: klik hier

Wat kun je verwachten?
Tijdens de demonstratie maakt contact met verschillende overleden dierbaren. Tijdens deze editie staat de kerst centraal. Dit duurt circa 7 minuten per contact. Het gaat altijd om iemand die je kent. Denk bijvoorbeeld aan een familielid, geliefde, vriend(in) of een collega. In het eerste deel van het contact wordt er geïdentificeerd om wie het precies gaat. Dat gebeurd door het doorgeven van o.a. de relatie, gezinssituatie, manier van overlijden en het beroep. Dat is om onomstotelijk vast te stellen dat de overleden dierbare en de ontvanger bij elkaar horen. In deel twee wordt er dieper ingegaan op gedeelde herinneringen. Deze bevestigen de onderlinge band en de liefde die altijd voortleeft. Een contact is een reünie die het leven viert!

Eric is gespecialiseerd in ‘Evidentials Mediumship”. Daarmee staat het bewijs gedreven contact met de Spirituele Wereld centraal in zijn aanpak. Beiden zijn ze CSNU gecertificeerd volgens de richtlijnen van de Spiritualists’ National Union. Hun liefde voor Spirit is terug te zien in hun demonstraties en trainingen. Geniet samen van een mooie ontdekkingstocht met Spirit!

Klik op de onderstaande knop voor toegangskaarten: